Γιατί να επισκεφθείτε τη Θεσσαλονίκη; - 5 μέρη για να εξερευνήσετε

Γιατί να επισκεφθείτε τη Θεσσαλονίκη; – 5 μέρη για να εξερευνήσετε

Σχεδιάζετε ταξίδι στην Ελλάδα; Αγαπάτε την ιστορία; Τότε γιατί να μην επισκεφθείτε τη Θεσσαλονίκη; Διαθέτει όλα όσα θα περιμένατε από μια ελληνική πόλη, συμπεριλαμβανομένων αρχαίων ερειπίων, μουσείων, εκκλησιών και πολύ πολιτισμό.

Η Θεσσαλονίκη είναι ένα από τα πολιτιστικά επίκεντρα της Ελλάδας. Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της ηπειρωτικής Ελλάδας και αυτή η ζωντανή πόλη αποτελεί ένα τέλειο μείγμα τουρισμού και αυθεντικής τοπικής ζωής.

Ένα διασκεδαστικό γεγονός για τη Θεσσαλονίκη που μπορώ να μοιραστώ μαζί σας είναι ότι διάφορες “film x” έχουν καταγραφεί όχι πολύ μακριά από το μέρος όπου ζω. Δεν λέει πραγματικά τίποτα για τη Θεσσαλονίκη, αλλά το βρίσκω περίεργο.

View More Γιατί να επισκεφθείτε τη Θεσσαλονίκη; – 5 μέρη για να εξερευνήσετε
Η Ελλάδα είναι ο καλύτερος προορισμός περιπέτειας αυτή τη στιγμή

Η Ελλάδα είναι ο καλύτερος προορισμός περιπέτειας αυτή τη στιγμή

Είμαστε ξετρελαμένοι με την Ελλάδα λόγω του πλούσιου πολιτισμού της και του όμορφου τοπίου της, αλλά ανακαλύψαμε ότι είναι επίσης ένα υπέροχο μέρος για πεζοπορία, πεζοπορία και άλλες περιπέτειες!

Με την άνοδο του τουρισμού περιπέτειας, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν νέους προορισμούς για να εξερευνήσουν.

Η Ελλάδα είναι γνωστή για την πλούσια ιστορική κληρονομιά της, τις όμορφες παραλίες και τον παραδοσιακό πολιτισμό της από πάντα.

Σήμερα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι την ανακαλύπτουν για τις υπέροχες υπαίθριες δραστηριότητές της.

Οι ταξιδιωτικές και τουριστικές ιστοσελίδες καθιστούν την Ελλάδα προορισμό τουρισμού περιπέτειας.

View More Η Ελλάδα είναι ο καλύτερος προορισμός περιπέτειας αυτή τη στιγμή

Μετά το τέλος της πανδημίας: οι θεματικές κρουαζιέρες θα επιστρέψουν στην Ελλάδα

Μόλις τελειώσει η πανδημία και οι τουρίστες αρχίσουν να επιστρέφουν στην Ελλάδα, θα υπάρξουν ορισμένοι τομείς, όπως τα κρουαζιερόπλοια και οι εκδρομές με πλοία, που θα επανέλθουν σε πλήρη λειτουργία. Ίσως όχι ακόμη αυτό το καλοκαίρι του 2021, αλλά το 2022 αναμένεται ότι η Ελλάδα θα είναι και πάλι ένας από τους πιο περιζήτητους παραδείσους για τους Ευρωπαίους, κυρίως Γάλλους, Γερμανούς και Άγγλους τουρίστες).

Ένα είδος εξειδικευμένου τομέα είναι τα κρουαζιερόπλοια τύπου swinger… υπάρχουν κάποιες εταιρείες που το κάνουν αυτό, οπότε πήγαμε στο πλοίο για να δούμε τι είναι αυτό το τόσο ιδιαίτερο και γιατί εγγράφονται τόσοι πολλοί Ευρωπαίοι, δηλαδή Γάλλοι και Γαλλίδες.

Πήγαμε σε μια νέα περιοδεία swinger που χρηματοδοτείται από μια διάσημη γαλλική μάρκα βίντεο: luxuretv

View More Μετά το τέλος της πανδημίας: οι θεματικές κρουαζιέρες θα επιστρέψουν στην Ελλάδα
Porto Heli

Πόρτο Χέλι, διάσημος και πολυτελής προορισμός διακοπών στην Ελλάδα

Το Πόρτο Χέλι είναι ένας από τους πιο διάσημους και πολυτελείς προορισμούς διακοπών στην Ελλάδα, καθώς αυτό το κοσμοπολίτικο σημείο στην Πελοπόννησο διαθέτει όμορφες παραλίες και ένα μαγευτικό μεσογειακό τοπίο, προσελκύοντας τους πλουσιότερους επισκέπτες κάθε καλοκαίρι.

Δεν είναι ασυνήθιστο να περιπλανηθείτε και να βρείτε ξαφνικά μερικούς διάσημους ανθρώπους γύρω, είτε ηθοποιούς, τηλεοπτικές παρουσιάσεις, επιχειρηματίες και εκατομμυριούχοι.

Πρόσφατα, έγινε ακόμη πιο διάσημο, ακόμη και στην επιχείρηση ενηλίκων, καθώς μερικοί διάσημοι pornstars “cam4 English” έκαναν πάρτι για 4 μέρες συνεχόμενα σε γιοτ που σταθμεύουν μαζί με το Πόρτο Χέλι, που ονομάζεται επίσης “Ελληνική Ριβιέρα” στα βορειοανατολικά Η ακτή της Πελοποννήσου, η οποία απέχει 3 ώρες με το φέρι από την Αθήνα, ή 25 λεπτά με ελικόπτερο.

View More Πόρτο Χέλι, διάσημος και πολυτελής προορισμός διακοπών στην Ελλάδα

Πισίνα ή θάλασσα; Όπου το μπάνιο είναι πιο υγιεινό

Όταν εξετάζετε ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση όταν κάνετε μπάνιο, είναι πολύ πιθανό να μην έχετε μια ακριβή απάντηση. Ως εκ τούτου, το ιδανικό είναι να γνωρίζετε ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση όταν κάνετε μπάνιο, για να αποφύγετε οποιοδήποτε είδος ταλαιπωρίας και επίσης να επιτύχετε χαλάρωση που αναζητήθηκε κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ημερών.

Και οι δύο εναλλακτικές λύσεις είναι διασκεδαστικές και μπορεί να είναι ένα πραγματικά παρήγορο σχέδιο, ωστόσο, δεν παρουσιάζουν συνήθως το ίδιο αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, γνωρίζοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του μπορεί να είναι πραγματικά συμφέρουσα.

View More Πισίνα ή θάλασσα; Όπου το μπάνιο είναι πιο υγιεινό