Μετά το τέλος της πανδημίας: οι θεματικές κρουαζιέρες θα επιστρέψουν στην Ελλάδα

Μόλις τελειώσει η πανδημία και οι τουρίστες αρχίσουν να επιστρέφουν στην Ελλάδα, θα υπάρξουν ορισμένοι τομείς, όπως τα κρουαζιερόπλοια και οι εκδρομές με πλοία, που θα επανέλθουν σε πλήρη λειτουργία. Ίσως όχι ακόμη αυτό το καλοκαίρι του 2021, αλλά το 2022 αναμένεται ότι η Ελλάδα θα είναι και πάλι ένας από τους πιο περιζήτητους παραδείσους για τους Ευρωπαίους, κυρίως Γάλλους, Γερμανούς και Άγγλους τουρίστες).

Ένα είδος εξειδικευμένου τομέα είναι τα κρουαζιερόπλοια τύπου swinger… υπάρχουν κάποιες εταιρείες που το κάνουν αυτό, οπότε πήγαμε στο πλοίο για να δούμε τι είναι αυτό το τόσο ιδιαίτερο και γιατί εγγράφονται τόσοι πολλοί Ευρωπαίοι, δηλαδή Γάλλοι και Γαλλίδες.

Πήγαμε σε μια νέα περιοδεία swinger που χρηματοδοτείται από μια διάσημη γαλλική μάρκα βίντεο: luxuretv

View More Μετά το τέλος της πανδημίας: οι θεματικές κρουαζιέρες θα επιστρέψουν στην Ελλάδα
Porto Heli

Πόρτο Χέλι, διάσημος και πολυτελής προορισμός διακοπών στην Ελλάδα

Το Πόρτο Χέλι είναι ένας από τους πιο διάσημους και πολυτελείς προορισμούς διακοπών στην Ελλάδα, καθώς αυτό το κοσμοπολίτικο σημείο στην Πελοπόννησο διαθέτει όμορφες παραλίες και ένα μαγευτικό μεσογειακό τοπίο, προσελκύοντας τους πλουσιότερους επισκέπτες κάθε καλοκαίρι.

Δεν είναι ασυνήθιστο να περιπλανηθείτε και να βρείτε ξαφνικά μερικούς διάσημους ανθρώπους γύρω, είτε ηθοποιούς, τηλεοπτικές παρουσιάσεις, επιχειρηματίες και εκατομμυριούχοι.

Πρόσφατα, έγινε ακόμη πιο διάσημο, ακόμη και στην επιχείρηση ενηλίκων, καθώς μερικοί διάσημοι pornstars “cam4 English” έκαναν πάρτι για 4 μέρες συνεχόμενα σε γιοτ που σταθμεύουν μαζί με το Πόρτο Χέλι, που ονομάζεται επίσης “Ελληνική Ριβιέρα” στα βορειοανατολικά Η ακτή της Πελοποννήσου, η οποία απέχει 3 ώρες με το φέρι από την Αθήνα, ή 25 λεπτά με ελικόπτερο.

View More Πόρτο Χέλι, διάσημος και πολυτελής προορισμός διακοπών στην Ελλάδα

Πισίνα ή θάλασσα; Όπου το μπάνιο είναι πιο υγιεινό

Όταν εξετάζετε ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση όταν κάνετε μπάνιο, είναι πολύ πιθανό να μην έχετε μια ακριβή απάντηση. Ως εκ τούτου, το ιδανικό είναι να γνωρίζετε ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση όταν κάνετε μπάνιο, για να αποφύγετε οποιοδήποτε είδος ταλαιπωρίας και επίσης να επιτύχετε χαλάρωση που αναζητήθηκε κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ημερών.

Και οι δύο εναλλακτικές λύσεις είναι διασκεδαστικές και μπορεί να είναι ένα πραγματικά παρήγορο σχέδιο, ωστόσο, δεν παρουσιάζουν συνήθως το ίδιο αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, γνωρίζοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του μπορεί να είναι πραγματικά συμφέρουσα.

View More Πισίνα ή θάλασσα; Όπου το μπάνιο είναι πιο υγιεινό